GEN GOB -EIVISSA

174

Que es el Gen

El GEN-GOB Eivissa és una organització no governamental sense ànim de lucre declarada d´Utilitat Pública pel Consell de Ministres (19 de juny de 1985). El GEN és una institució independent des del punt de vista polític i econòmic. Es finança amb l´aportació de les persones que hi col.laboren i amb la prestació de serveis dedicats al medi ambient.

El GEN va ser fundat l’any 1982 per un grup de persones amants de la Naturalesa i preocupades per la seua destrucció. Avui el GEN està composat per un important nombre d’eivissencs procedents de totes les professions i oficis, edats i sectors socials.

L’òrgan suprem del GEN és l’Assemblea General. Està composada per tots el socis majors de 18 anys, que es reuneixen una vegada en l’any. L’òrgan executiu és la Junta Directiva. El GEN és plural, independent i lliure i no depèn de cap organització política, financera o privada.

El GEN es va integrar el febrer de 1992 a l’estructura orgànica del GOB, el grup ecologista més important de Balears, però mantenint el seu funcionament autònom i les seues sigles.

Que es el GOB

El GOB (Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa) és una associació no governamental fundada l’any 1973, sense ànim de lucre i legalment constituïda, els objectius de la qual són la defensa, la divulgació i l’estudi de la naturalesa i del medi ambient de les Illes Balears. L’entitat es troba estructurada en quatre seccions insulars: GOB-Mallorca, GOB-Menorca, GEN-GOB Eivissa i GOB-Formentera i en delegacions locals.

Link: GENGOB